ZAŠTO ODABRATI NAS ?

Profesionalni djelatnici pod manadžerskim vodstvom, među prvim ovlaštenim revizorima devedesetih godina i prvim ovlaštenim forenzičkim računovodstvom - direktoricom tvrtke Jadrankom Sukno, upućeni su u međunarodne i hrvatske zakonske regulative, promijene, propise i tijekove.

 

AŽURNOST

JEDINO RAČUNOVODSTVO I KNJIGOVODSTVO KOJE DOLAZI K VAMA

Kvalitetom softverskih rješenja, tj. pomoću posebnog računovodstvenog aplikacijskog jezika u mogućnosti smo u potpunosti se prilagoditi svim specifičnostima vašeg poslovanja, bez obzira kojom se vrstom djelatnosti bavite.

POVRATNA INFORMACIJA

- sve podatke iz računovodstva vam možemo poslati PDF-om
- izvještavamo vas o vašem poslovanju iako nas ne tražite ili jednostavno nemate vremena zaviriti u cjelokupno financijsku konstrukciju vaše tvrtke
- financijske informacije se prerađuju u podatke neophodne za upravljanje poduzećem

 

BRIGA ZA KLIJENTA

Osim iz zakonske potrebe osiguravamo i ostale nužne informacije i podatke o poslovanju koje služe kao podloga za donošenje poslovnih odluka.

 

UPRAVLJAČKO RAČUNOVODSTVO

Budući da je tržišna utakmica sve veća, a time i konkurencija sve jača, brzina poslovne odluke i napori usmjereni ka smanjenju troškova mogu pridonijeti profitabilnost poslovanja, ponekad u istoj ili većoj mjeri nego porast prihoda.
Prije nego što vam šaljemo izvještaje upozoravamo vas na eventualne negativne promijene u vašem poslovanju te ih zajedno rješavamo.

 

TREBATE TVRTKU OD POVJERENJA   

Naše informacije su prilagođene vašem poslovanju, isto tako su zakonski  osnovane i   objektivne.
Sve informacije vezane za vašu tvrtku i poslovanje su za nas povjerljive.